Nieuwe leerlingen
2013 - Joseph
  • Inloggen

Nieuwe leerlingen

Schoolgids

Aanmeldingsformulier Contact

 

 

U en uw kind zijn welkom op de St. Josephschool.

Als ouders gaat u op enig moment, meestal voor de vierde verjaardag, op zoek naar de school die het beste past bij uw kind. Wellicht bezoekt u meerdere scholen. Op die manier kunt u ook uiteindelijk de beste keuze maken. U kent uw kind tenslotte zelf het beste en weet waar uw kind zich zal thuisvoelen.

Leerlingen kunnen het hele jaar door worden aangemeld. Aanmelden door u in een vroeg stadium betekent voor u zelf dat u voldoende tijd heeft om een keuze te maken en voor de school is het belangrijk in verband met de planning vanwege de leerlingaantallen.

De aanmeldingsprocedure bestaat uit een intakegesprek tussen de directie van de school en ouders, een rondleiding door de school en het invullen van een aanmeldingsformulier, als u besluit uw kind aan te melden bij de St. Josephschool. Voor het gesprek met de directie verzoeken wij u een afspraak te maken. Ongetwijfeld heeft u veel vragen en die komen in het gesprek natuurlijk aan de orde. Veel zaken vindt u al in onze schoolgids en de gids helpt u om alvast een beeld te krijgen van de St. Josephschool.

Bij een tussentijdse aanmelding (als uw kind al op een andere school staat ingeschreven) is er altijd contact tussen beide scholen, overigens in overleg met de ouders.

Het aanmeldingsformulier kunt u hier downloaden.