Info groep 4a
2013 - Joseph
  • Inloggen

Info groep 4a

 

Welkom op de site van groep 4a!  
bijgewerkt op donderdag 23 augustus 2018
 
Agenda:
maandag 27 augustus: eerste schooldag
 
Leerkracht:
Denise Braun (maandag tot en met vrijdag)

Mailen: 
Via Schoudercom.
Ziekmeldingen moeten via Schoudercom of telefonisch worden doorgegeven

Klassenouders:

Luizenouders:

Hulpouders:
We zoeken ook nog ouders om te helpen met techniek en verkeer(3x per jaar). Opgeven kan via de mail of persoonlijk bij de leerkracht.

Gymtijden:
maandag 10.45-11.30
donderdag 10.00-10.45

Gymkleding:
Korte broek, T-shirt met korte mouwen of turnpakje
sportschoenen voor binnen (geen zwarte zolen)
*Meisjes met lang haar moeten dit tijdens de gymles in een staart dragen

Klassendienst:
Op maandag staat op het bord vermeld welke 2 kinderen uit groep 4 er klassendienst hebben. Uw kind is die week iets later uit school.

's Morgens:
Alle kinderen van groep 3 t/m 8 beginnen de ochtend met 20 minuten lezen in hun vrijleesboek. Dit is een afspraak die wij met de hele school hebben gemaakt n.a.v. ons leesbeleid. In groep 4 mogen de kinderen nog door hun ouders in het lokaal gebracht worden. Wij willen u vragen om het afscheid nemen kort te houden en het lokaal daarna te verlaten, zodat de kinderen hun leestijd effectief kunnen gebruiken. Alvast bedankt voor uw medewerking.
 
Puntenslijper
In groep 4 hebben alle leerlingen hun eigen puntenslijper. Het moet een puntenslijper zijn met opvangbakje voor het slijpsel, zodat uw zoon of dochter zonder problemen op zijn of haar eigen plaats kan slijpen. Wilt u zo vriendelijk zijn deze voor uw kind aan te schaffen?
De kinderen krijgen (kleur)potloden, stiften, gum en pen van de school. Wij raden aan geen extra exemplaren hiervan mee naar school te nemen.

Schoolmelk:
Voor informatie over schoolmelk en het aanmelden, wijzigen of afmelden van uw zoon of dochter voor een van de producten moet u naar de site www.campinaopschool.nl gaan. De kinderen krijgen schoolmelk bij de lunch.

Tussendoortje:
Wilt u zo vriendelijk zijn om het eten en drinken van uw zoon of dochter, dat zij meenemen voor de pauze, met een elastiekje bij elkaar te binden en te voorzien van naam? Dit om misverstanden te voorkomen.
 
Gruitdag:
Iedere woensdag hebben wij gruitdag. Wij stimuleren om op deze dag een stuk groente of fruit mee te nemen als tussendoortje.
 
Verjaardagen
Wij vieren graag de verjaardag van uw kind. Er mag getrakteerd worden, echter niet op chips en snoep. Groep 1 t/m 3 mag nog langs de leerkrachten ( 1 t/m 3). Vanaf groep 4 trakteren de kinderen alleen in de groep. Wilt u de datum wel van te voren overleggen met de groepsleerkracht?

Huiswerk:
Het huiswerk van groep 4 bestaat uit het aanleren van de tafels 1, 2, 3, 4, 5 en 10 en het voorbereiden van een babbelbeurt. Hier krijgt u t.z.t. informatie over.


 

 
 

  
==========================================================