Info Groep 4b
2013 - Joseph
  • Inloggen

Info Groep 4b

 

Schooljaar 2018-2019

 

bijgewerkt op vrijdag 24 augustus 2018

Agenda:
maandag 27 augustus: eerste schooldag

 

Leerkracht:

Marit de Bruin (maandag en dinsdag)
Kirsten Thijsse (woensdag, donderdag en vrijdag)

 

Ziekmelden en andere berichten: 

Ziekmeldingen moeten via Schoudercom of telefonisch worden doorgegeven.

 

Klassenouders:

 

Luizenouders:

 

 

 

Hulpouders:
We zoeken nog ouders om te helpen met techniek en verkeer (3x per jaar). Opgeven kan via de mail of persoonlijk bij de leerkracht.

Gym

Maandagochtend van 10:00 uur tot 10:45 uur  

Donderdagochtend van 10:45 uur tot 11:30 uur

Gymkleding: korte broek, T-shirt met korte mouwen of turnpakje

sportschoenen voor binnen (geen zwarte zolen)

*Meisjes met lang haar moeten dit tijdens de gymles in een staart dragen

 

Klassendienst
Op maandag staat op het bord vermeld welke 2 kinderen uit groep 4 er klassendienst hebben.

Uw kind is die week iets later uit school.

 

's Morgens

Alle kinderen van groep 3 t/m 8 beginnen de ochtend met 20 minuten lezen in hun vrijleesboek. Dit is een afspraak die wij met de hele school hebben gemaakt n.a.v. ons leesbeleid. In groep 4 mogen de kinderen nog door hun ouders in het lokaal gebracht worden. Wij willen u vragen om het afscheid nemen kort te houden en het lokaal daarna te verlaten, zodat de kinderen hun leestijd effectief kunnen gebruiken. Alvast bedankt voor uw medewerking.

 

Puntenslijper

In groep 4 hebben alle leerlingen hun eigen puntenslijper. Het moet een puntenslijper zijn met opvangbakje voor het slijpsel, zodat uw zoon of dochter zonder problemen op zijn of haar eigen plaats kan slijpen. Wilt u zo vriendelijk zijn deze voor uw kind aan te schaffen?

De kinderen krijgen (kleur)potloden, stiften, gum en pen van de school. Wij raden aan geen extra exemplaren hiervan mee naar school te nemen.

 

Schoolmelk

Voor informatie over schoolmelk en het aanmelden, wijzigen of afmelden van uw zoon of dochter voor een van de producten moet u naar de site www.campinaopschool.nl gaan. De kinderen krijgen het aan het begin van de lunch.

 

Tussendoortje

Wilt u zo vriendelijk zijn om het eten en drinken van uw zoon of dochter, dat zij meenemen voor de pauze, met een elastiekje bij elkaar te binden en te voorzien van naam? Dit om misverstanden te voorkomen.

 

Gruitdag:
Iedere woensdag hebben wij gruitdag. Wij stimuleren om op deze dag een stuk groente of fruit mee te nemen als tussendoortje.

 

Verjaardagen
Wij vieren graag de verjaardag van uw kind. Er mag getrakteerd worden, echter niet op chips en snoep. Groep 1 t/m 3 mag nog langs de leerkrachten ( 1 t/m 3). Vanaf groep 4 trakteren de kinderen alleen in de groep. Wilt u de datum wel van te voren overleggen met de groepsleerkracht?

 

Huiswerk

Het huiswerk van groep 4 bestaat uit het aanleren van de tafels 1, 2, 3, 4, 5 en 10 en het voorbereiden van een babbelbeurt. Hier krijgt u t.z.t. informatie over.

 

Oefenen met vlot woorden lezen

Wilt u thuis met uw kind oefenen in het vlot lezen van woorden. Kijk dan op deze website

Deze website gebruiken wij in de klas ook.

Kijkt u wel even mee? In het geval uw kind een woord niet weet, dan zegt u het voor. Daarna oefent hij/zij de flitswoorden nog een keer totdat ze alle tien goed zijn. Succes!

 

Oefenen met de tafels van 1 t/m 5 en 10

Raadpleeg deze website

 

Oefenen met klokkijken

Kijk op deze website